Η ΕΤΑΙΡΙΑ

SMART CHOICE
| Ασφάλειες & Διεκπεραιώσεις οχημάτων


 

Η εταιρία μας ξεκινώντας το 1990 δραστηριοποιήθηκε στο κομμάτι των Διεκπεραιώσεων και αργότερα εισχώρησε στην Ασφαλιστική αγορά  σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον και κατόρθωσε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του χώρου παροχής υπηρεσιών, επιβεβαιώνοντας την υπάρχουσα αξιοπιστία της και ενισχύοντας τη δυναμική της παρουσία.

Η φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται πάνω στην αναλυτική μελέτη κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, που επιφέρει την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της.

Στην περίοδο της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης για την χώρα μας , συνεχίζει να αυξάνει τις θέσεις εργασίας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Καταφέραμε να στεγαστούμε σε ιδιόκτητο γραφείο επι της οδού Ελευσινίων 6 στον δήμο Ηλιούπολης, με ιδιόκτητο parking για τους πελάτες μας και να θέσουμε υψηλούς στόχους ανάπτυξης  με γνώμονα πάντα την διατήρηση του υψηλού βαθμού ικανοποίησης των πελατών μας  καθώς και την ποιότητα των υπηρεσιών μας επιβεβαιώνοντας στην πράξη  το σλόγκαν μας  «Όλα του αυτοκινήτου εύκολα».

 

 


ΩΡΑΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 08.30 ΕΩΣ 15.00
ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ - 17.00 ΕΩΣ 20.00